Links

De website the MELAG Hygiene World, https://www.melag.com geeft u een volledig overzicht van alle mogelijkheden qua hygiëne apparatuur in uw praktijk.

Back Quality Ergonomics (BQE), https://www.bqergonomics.eu is fabrikant en leverancier van diverse soorten zadelkrukken en stoelen. Hygienic Care is geautoriseerd dealer van BQE en levert full service.

Ermis https://www.ermis-medizintechnik.de is producent van traysytemen en sterilisatiecontainers. Hygienic Care is dealer van deze producten. Laat u volledig informeren over de mogelijkheden in uw praktijk.

Euronda https://www.euronda.de is naast producent van hygiëne apparatuur ook producent van verbruiksmateriaal op het hygiëne vlak.  Vraag een offerte bij Hygienic Care aan om uw sterilisatieruimte te voorzien van nieuw apparatuur.

NSK Dental, https://www.nsk-dental.com/products/oral-hygiene/oral-vcp is producent van .a de Varios Combi Pro. HET alternatief voor GBT behandeling. Naast profilaxapparatuur produceert NSK ook hand- en hoekstukken chirurgisch apparatuur. Kijk gerust oo hun site voor meer informatie.