Over mij

In de tandheelkundige praktijk is de preparatie van instrumentarium essentieel. Mijn trainingen hebben betrekking op hygiëne in de praktijk, gebaseerd op de huidige WIP-richtlijnen. Ik behandel het hele proces van het logistieke aspect tot micro-organismen, besmettingsbronnen, persoonlijke hygiëne, RDS-methodes, reinigen, desinfecteren en steriliseren in de sterilisatieruimten van de tandartspraktijk.

Door ruime ervaring, opgedaan in de afgelopen 25 jaar,  ben ik een expert op het gebied van hygiëne in de praktijk, waardoor ik goed in staat ben om u te kunnen voorzien van de nodige kennis op dit gebied.

In die zelfde 25 jaar heb ik een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van reparaties en onderhoud aan desinfectoren en sterilisatoren.  Hierdoor ben ik zeer goed in staat adequaat op elk probleem te reageren en te anticiperen.

CV:

Service Technicus bij Van Vliet Medical Supply
Service Technicus bij Dental Union
Technisch Specialist Infectie Preventie
Validatietechnicus
Spreker, trainer en eigenaar van Hygienic Care. Opleider (coach) in hygiëne apparatuur voor technici, tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en assistentes. CRKBO registreert docent.

Eigenaar Hygienic Care, training van (tandheelkundige) teams omtrent hygiëne in de (tandheelkundige)praktijk.